top of page
Copy of Kopi av KRYPTO LABS.png

Dagens nyheter 9. September!

₿ Bitcoin stiger forbi 21000 dollar, hele markedet følger.


Merriam-Websters engelske ordbok legger til ordene ‘Metaverse’ og ‘Altcoin’.


▶️ Det amerikanske finansdepartementet er klare til å anbefale å gi ut CBDC ("digital dollar"). Dette er en del av rapportene utarbeidet i forbindelse med president Bidens kryptovalutadirektiv som ble nevnt i gårsdagens nyhetsbrev. Finansdepartementets visepresident Michael Barr tror at selv om en endelig avgjørelse skulle bli tatt, kan det ta opp til 5 år å realisere.


▶️ FTX Ventures (tidligere Alameda Research) har inngått en avtale om å kjøpe 30% av SkyBridge Capital etter at sistnevnte fikk hard medfart da markedet falt nylig. Skybridge Capital frøs uttak i juli som følge av likviditetsproblemer. https://www.coindesk.com/business/2022/09/09/ftx-ventures-to-take-30-stake-in-skybridge-capital-report/


▶️ Den franske regjeringen ønsker å slå seg sammen med britene om å gi politiet større handlingskraft til å fryse midler som ellers kan havne på avveie og hvitvaskes. Det gjenstår å se hva et Storbritannia med Liz Truss bak roret vil bety for kryptovaluta.


▶️ 25. august offentliggjorde GoDaddy at eth.link-domenet skulle utgå 5. september. Tidligere har GoDaddy tillatt en tredjepart å fornye domenet på vegne av eieren Virgil Griffith, men dette ble det slutt på i år. 3. september ble eth.link angivelig overført til Dynadot LLC, som deretter la domenet ut på auksjon. På bakgrunn av dette gikk selskapet bak Ethereum Name Service (ENS) på mandag til sak mot GoDaddy, Dynadot, og Manifold Finance, for å gå imot løftet om å respektere og beskytte rettighetene til domenet mens Griffith er bak lås og slå.

(Virgil Griffith er en Ethereum-utvikler som ble dømt til fem års fengsel for å ha tatt en tur til Nord-Korea) ▶️ Revolut med advarsel til sine Apple-brukere: “Apple har avdekket to alvorlige sikkerhetshull som kan tettes ved å oppdatere din enhet.”📈Dagens graf (hentet fra Tradingview):

Terra (Luna) gikk i løpet av kort tid opp 300% i dag. God helg!


Comments


bottom of page