top of page
Copy of Kopi av KRYPTO LABS.png

Mint NFT gratis på OpenSea

OpenSea Collection manager lar oss skape NFTer uten gas fees på forhånd, ettersom NFTen ikke overføres på kjeden før det første kjøpet eller overføringen er gjort.

Vi kaller dette “lazy minting”. Den skiller ut mintingen av NFTene dine fra metadata.

Selve samlingene er også gratis å lage. For å begynne, lag en ny ERC-1155- samling på https://opensea.io/collections.Etter at du har opprettet en samling og valgt den, trykker du på de tre prikkene øverst i venstre hjørne. Der vil du se en Edit-knapp og en Add Item-knapp (Se bilde over).

Bruk Edit-knappen for å:

  • Konfigurere logo, sosiale medier-lenker og visningsinnstillinger

  • Konfigurere provisjonen du tar på primær- eller sekundærsalg

  • Velg hvilke valutaer du vil akseptere betaling i.

Bruk Add Item for å opprette en ny NFT.

Når du oppretter en NFT, koder du adressen din og antall tokens i tokens ID. På den måten kan ingen unntatt du lage flere.

Hvis du vil distribuere dine egne kontrakter, administrere hvordan de ser ut på OpenSea, eller angi valutaer og salgsprovisjoner for kontrakter du har laget på andre plattformer som Mintbase eller Rarible, kan du gjøre det gjennom det samme grensesnittet!

NFT-er laget med Collection Manager følger ERC-1155-standarden, dels for å hjelpe til med gassfri minting og dels for å hjelpe oss med å legge til spennende funksjoner i nær fremtid.


Gratulerer! Du har nå mintet NFT med null kostnad!


Se denne artikkelen om hvordan du kan generere flotte bilder ved hjelp av AI.


Kommentare


bottom of page